Betaalmethoden

Bij Dresspoint online gaat kopen en betalen veilig en snel. Het betaalproces is volledig geautomatiseerd en de controle op betaling gebeurt via Mollie.

De Payment Provider Mollie is een tussenpersoon die het online betalingsproces regelt. Het geld dat je op de webshop uitgeeft gaat geheel op een veilige manier van je bank naar de webshop. Doordat Mollie de betaling via de webshop verwerkt kan het zijn dat er Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift staat. Daarnaast zie je ook altijd de naam van Dresspoint op je bankafschrift staan.

Betaalmogelijkheden

IDEAL

Betalen via iDEAL is mogelijk als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. iDEAL is de gemakkelijkste manier om op internet te betalen. Het is veilig en snel, je handelt de betaling direct in de vertrouwde betaalomgeving van je bank.

CREDIT CARD

Betalen via Mastercard, Maestro of Visa. Gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard via een veilige verbinding. Je kunt je creditcardgegevens veilig invoeren op een SSL beveiligde pagina.

Ontdek onze nieuwste items