Algemene voorwaarden

Het aanbod van de producten bij Dresspoint is vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Als een product niet beschikbaar blijkt en betaling door de consument al heeft plaatsgevonden dan heeft de consument de keuze uit een alternatief product of directe terugbetaling. Hierover wordt direct door het team van Dresspoint met de consument contact opgenomen.

Alle prijzen die vermeld zijn bij Dresspoint zijn inclusief BTW.

Wij bezorgen binnen een straal van 10 kilometer om Heerhugowaard, op een onderling bepaald tijdstip.

Bestellingen die voor 15:00 worden geplaatst, worden uiterlijk de volgende (werk)dag bij je aan huis bezorgd.

Wij verzenden alle pakketten in Nederland gratis. 

De verzendkosten voor het buitenland bedragen voor pakketbezorging € 13,00.

Alle orders worden door DHL/ PostNL verstuurd.

U kunt uw pakketje volgen via Track & Trace.

De retourkosten zijn voor rekening van de klant.

GARANTIE

Op ieder artikel zit standaard een wettelijke garantie. Mocht het aangeschafte product binnen deze periode gebreken vertonen dan heeft u recht op vervanging of reparatie van het product.

U heeft geen recht op garantie als:

  • de schade is ontstaan door opzet of nalatigheid.
  • er sprake is van een verwachtingspatroon bij normaal gebruik, bijvoorbeeld slijtage van kleding die gewassen of verwassen is. 

Artikelen die je gekocht hebt via onze webshop kunnen net als bij een aankoop in onze winkel, geruild of geretourneerd worden.

Ruilen en retourneren kan dus altijd maar wel onder de volgende voorwaarden:

Binnen 8 werkdagen na ontvangst van je bestelling.

Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is definitief; artikelen moeten onbeschadigd en ongebruikt zijn en voorzien van de originele labels/prijskaartjes;

We accepteren de artikelen enkel in originele verpakking;

Voorkom beschadigingen door de producten voorzichtig uit te pakken en te passen;

Retourneren in de winkel is gratis. We geven geen geld terug maar storten het  aankoopbedrag op uw rekening terug of u zoekt een ander artikel uit  de winkel;

Retouren kunnen verzonden worden naar het adres van de winkel (Raadhuisplein 20, 1701 EJ Heerhugowaard);

Dresspoint behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen al gebruikt zijn of door schuld anders dan die van Dresspoint of de leverancier van het artikel zijn beschadigd.

Dresspoint respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. We zullen je persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen aan derden.

Indien je vragen of klachten hebt over een product of dienst, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@dresspoint.nl of bel naar 072 5720822 

KvK nummer: 37046106

Btw-nummer: NL806703556B01

Ontdek onze nieuwste items